GRUP BONAPARTE és una empresa en constant evolució i la conformen diferents unitats de negoci, Bonaparte Assegurances i Bonaparte Gestió.

L’Elisenda Pla Bonaparte és al capdavant de BONAPARTE ASSEGURANCES des de la seva creació l’any 2015, encara que va començar a treballar al sector de les assegurances l’any 1978, concretament a la central de Catalana Occidente d’Andorra fins l’any 1992 que es va convertir en agent de la companyia i va obrir el seu propi despatx. Actualment regenta una AGÈNCIA EXCLUSIVA DE CATALANA OCCIDENTE.

L’Antoni Clascà Calvó és al capdavant de BONAPARTE GESTIÓ des de la seva creació l’any 2015, amb una dilatada experiència que es va iniciar l’any 1980 i a principis dels 90 obrint el seu propi despatx.

Actualment ofereix serveis de comptabilitat, assessoria fiscal, assessoria laboral, així com la presentació de totes les declaracions que precisi realitzar la seva empresa o negoci.

Grup Bonaparte<span class="su-quote-cite">son líders en els seus sectors, amb una àmplia experiència, amb qualitat del servei i valorant la feina ben feta.</span>